lördag 25 oktober 2008

En underbar dag..

Idag har Axel, Henry & mamma Erika varit och lekt med våra kompisar Jordan och hans mamma Helene. Jordan och Axel har lekt och haft superkul hela dagen. Det blev mycket lek och på slutet lite film för att varva ner. Det tar på att leka så intensivt. Vi hade en toppendag! Tack så mycket Jordan och Helene! Vi gillar er skarpt!
När vi kom hem så gjorde vi go middag. Bakad potatis, räkröra och grekisk sallad.! Axel säger att det är hans favoritmat. Efter maten badade Axel medan lillebror Henry åt välling. Axel vill ju ha sina plast djur i badkaret och han har ju döpt många av djuren också. Dom som är döpta är följande:

Tiger: Satt
Krokodilen: Krang
Noshörningen: Knutte
Kragödlan:Krack
Sedan har vi några dinosaurier: Strangel, Kräkart, Bullen och Stång.

Ja fantasin har börjat flöda... Jag har väldigt roligt när jag leker med Axel för han har så mycket som rör sig i huvudet. Hur kul som helst!

Vi klev upp ur badkaret och Axel fick sin godispåse som vi köpt igår. Dumlegodisar. Hans favoriter! (han har börjat säga det om allt iofs.) Axel är ju en kille som inte är så mycket för godis. Han är väl mer en nöt kille, men choklad älskar han. Det är väl den godis han äter. Så nu sitter han i soffan och ser på tv med pappa. Henry har somnat i sin säng. Han var också trött efter en härlig dag med vänner.

Imorgon ska vi på utflykt med familjen Sjöström. Vi ska åka och grilla korv och pinnbröd. Har inte bestämt om det blir Lögde eller Öre älv men kul ska det bli.
Nu önskar vi er godnatt och hoppas ni drömmer härliga drömmar.
Det ska vi...

Over and out....

1 kommentar:

Len sa...

Tack själva!! Vi gillar er med!
Jordan somnade på mindre än 5 minuter, och sov till nästan halv sex, helt slut av all lek och bus!

Puss på er!